Tapijt

Bij G&S Floor Design vind je een groot aanbod van kleuren en designs voor jouw tapijt. Tapijt is een vloerbedekking van textiel waar wij altijd een passend design voor vinden die de sfeer en warmte brengt die jij zoekt.

Je bent welkom in onze showroom                                                                                                                                                 

De warme sfeer en gevoel wat het tapijt kan geven binnen jouw woning is één van de grote plussen aan de vloerbedekking. Wil jij nou verschillende designs, diktes en kleuren zien en dit voelen om een idee te krijgen wat binnen je huis past. Kom gerust langs in onze showroom en onze stylisten nemen je mee in het aanbod aan tapijten die wij hebben.

Hoe wij werken                                                                                                                                                                                         

Als je bij ons een keuze maakt, komen wij eerst bij je langs voor persoonlijk advies en een voorinspectie. Daarna komt ons vakkundig team de producten bij je thuis leggen.

In het geval van tapijt kijken we niet alleen naar het materiaal, maar ook naar de andere sfeer en design in vergelijking met de harde vloeren. Kies je voor tapijt dan kies je voor secuur werk. Wordt het leggen van de vloerbedekking goed uitgevoerd, dan gaat het langer mee en heb je langer profijt van het tapijt. Dit kan ons eigen vakkundig team bij je thuis bewerkstelliggen. Je bent ook van harte welkom in onze showroom om je verder te laten informeren over legmethoden, ondertapijt en vloerbedekkingen.

“Hoe dikker het tapijt, des te groter het effect”

Kindvriendelijk is tapijt zeker. Als je kijkt naar de zachte ondergrond alleen al. Daarnaast is tapijt ook geluiddempend, doordat tapijtvezels geluid niet weerkaatsen, maar het in zich opnemen. Een vloer die je dus andere voordelen biedt. Zoals gezegd, hoe dikker het tapijt, des te groter het effect. Graag gaan we samen op zoek naar het tapijt wat het beste bij jouw gevoel past.

Tapijt is onderdeel van een groter aanbod vloeren binnen G&S Floor Design. Van PVC, laminaat, houten vloeren en betonlook vloeren tot vinyl, marmoleum vloer of tapijt. Alles kan je bij ons vinden. Het is goed om een beeld en gevoel te creëren bij jouw toekomstige vloer! Neem een kijkje in de showroom of neem contact met ons op zodat je de juiste vloerkeuze kunt maken.

Sterk in design

Bij G&S zijn we sterk in design. Raakt u geïnspireerd door wat u hier ziet?

0172 - 470890

info@g-sfloordesign.nl