Kasten op maat

Bij G&S Floor Design zijn de mogelijkheden voor een kast op maat eindeloos. We maken een kast geheel volgens jullie wensen op maat. De ruimte in je woning optimaal benutten? Kies dan voor een kast op maat. De mogelijkheden vertellen wij je graag. Voor elke ruimte is er wel een oplossing te vinden voor een inbouwkast, schuifdeurkast of inloopkast. 

Je bent welkom in onze showroom

In onze showroom in Alphen aan den Rijn zie je alle ontwerpen en indelingen van je kast. Welke kastindeling kies je? Wij maken de inbouwkast geheel volgens wens op maat. Wij adviseren je graag over wat de beste opties zijn. 

Hoe wij werken

Wanneer je een inloop-, schuifdeur- of inbouwkast op maat hebt besteld, komen wij thuis langs voor persoonlijk advies en een voorinspectie, waarna ons eigen vakkundige team de kast komt plaatsen.

Kasten op maat zijn volledig naar wens te maken. De keuze is reuze en het is fijn om daarbij goed en professioneel advies te krijgen. Ga voor betaalbare kwaliteit. Het inmeten en monteren laat je aan G&S Floor Design over. Wel zo prettig, want je weet dan zeker dat je een kast hebt die perfect past in je interieur. In de collectie kasten vind je bij ons prachtige stijlen en verschillende mogelijkheden die passen bij jullie smaak voor interieur. Weet je niet precies waar je kast aan moet voldoen? Ook dan denken wij graag met je mee. We bepalen de kleur en afwerking, zorgen dat alles precies op elkaar is afgestemd en past bij wat jullie mooi vinden. 

"Een nieuwe inloopkast kiezen? Kies voor een volledige kast, die praktisch is en ruimte biedt voor al je favoriete items." 

Kast op maat kiezen

Kies voor een volledig op maat gemaakte, trendy en kwalitatief hoogwaardige inbouwkast. Uit onze collectie bepaal je de kleuren, maten en materialen zelf. Natuurlijk adviseren wij je daarbij en komen we tot een kast die jij mooi vindt en naar wens kan indelen. Een kast in je woonkamer is een ander soort kast dan in de slaapkamer. Het grote object is best bepalend in elke ruimte, maar zeker in je woonkamer. Vaak zoek je iets dat praktisch is en opbergruimte bevat, maar het mag er ook mooi uit zien. Wil je werken met natuurlijke materialen of hou je meer van een strakke stijl? Speels en trendy kan in de woonkamer ook een eyecatcher zijn.  

Paneeldeuren, schuifdeuren of stijldeuren? Welke deuren je ook kiest voor je kast, kastinterieur en accessoires horen daar ook bij. Voor elke slaapkamer of ruimte waar je extra kastruimte kunt gebruiken. Laat je adviseren over inbouwkasten door onze adviseurs in de showroom. Neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom van G&S Floor Design. 

Sterk in design

Bij G&S zijn we sterk in design. Raakt u geïnspireerd door wat u hier ziet?

0172 - 470890

info@g-sfloordesign.nl