Deurmatten

Een schone hal, thuis of op het werk? Deurmatten zorgen dat het vuil binnen de kamer wegblijft. Geen steentjes die worden meegenomen in de ruimte en belangrijker nog geen krassen op de vloer.

Je bent welkom in onze showroom                                                                                                                                                 

Kom gerust langs in onze showroom in Alphen aan den Rijn en ervaar dit gevoel zelf. Onze stylisten helpen je bij de mogelijkheden en de wensen die je hebt voor de deurmat.

Bewezen is dat op de schoonloopmat op maat van Forbo Coral en de andere merken die wij nog hebben zoals; Emco, Parketentree en Hamat, de helft van het vuil en vocht onder de schoenen wordt verwijderd. Dit blijkt uit onafhankelijk onderzoek. Nog een paar stappen op de mat en vrijwel al het vuil en vocht zal verdwijnen onder de schoen. Wat normaal het gebouw in zou worden genomen wordt nu weggehaald door de deurmat.

“Vloeren achter de deurmat blijven simpel weg mooier”

Vloeren blijven simpelweg langer mooi, droog en schoon. Dit is het effect van een deurmat. Wat voorkomt de deurmat dan nog meer? Doordat het droger en schoner is verminderd het ook het risico op uitglijden op een normaal gladde en natte vloer. Bovenal, scheelt het een hoop schoonmaaktijd!

Een vloermat kan een functionele toevoeging zijn dat jouw vloer schoner en mooier houdt. Ben jij nog opzoek naar een nieuwe vloer? Binnen G&S Floor Design hebben we een groot pakket aan vloeren. We hebben vinyl, PVC, houten en betonlook vloeren met ook een assortiment aan nieuw tapijt. Neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom.

Sterk in design

Bij G&S zijn we sterk in design. Raakt u geïnspireerd door wat u hier ziet?

0172 - 470890

info@g-sfloordesign.nl