Gordijnen

De grootste elementen binnen jouw huis zijn de vloer, muren en de raamdecoratie. De raamdecoratie heeft een grote impact en het maakt het ook zo krachtig om dit af te stemmen op de vloer. Gordijnen is een veel geziene keuze binnen het interieur van huizen.

Je bent welkom in onze showroom                                                                                                                                                 

Voor welke plooiverdeling, gordijnstof en bandkleur ga jij? Een aantal keuzes die je binnen jouw gordijn moet maken. Graag helpen wij je hier verder mee in onze showroom in Alphen aan den Rijn. Daar kunnen wij je het best informeren in de soorten die wij hebben binnen ons aanbod gordijnen. Ook kan je ons altijd bellen voor informatie.  

Hoe werken wij                                                                                                                                                                                         

Ons vakkundig team komt vervolgens bij je langs om de juiste maten op te nemen en bij levering de gordijnen, lamellen, vouwgordijnen, rolgordijnen, plissé gordijnen, duette, shutters horren of jaloezieën op juiste wijze bij je thuis te monteren.

Gordijnen voegen veel toe in een interieur. Ze brengen sfeer, warmte en ze kleden je kamer aan. Binnen G&S Floor Design maken wij jouw gordijn op maat. Dit is belangrijk, de kwaliteit bij je gordijn begint bij de winkel, dus bij ons. Er komen veel dingen kijken bij gordijnen van het naaiwerk, blindzomen en de plooiverdeling tot het patroon, de banen en de stofkleur.

Wij geven graag advies binnen ons aanbod kwaliteitsmerken zoals Toppoint, A House off Happiness, Inside en Vadain.

“De ketting bij je outfit”

Een huis zonder gordijnen is hol, kil, leeg maar ook kaal. Een ingericht huis zonder gordijnen is niet af. Gordijnen zijn toch echt wel een must-have voor in je huis. We zien steeds vaker kleur terug in de gordijnen. Dit is een trend die speelt binnen het aanbod, vaak zien we een effen kleur of een kleur met bloemen terug. Vaak kleurt dit het huis op en mensen houden graag van wat nieuws.

Opzoek naar andere toevoegingen aan jouw huis wat betreft raamdecoratie? Naast de gordijnen hebben wij als G&S Floor Design nog een groter aanbod. Van jaloezieënrolgordijnenshuttersplissés, dubbele plissé, horren tot vouwgordijnen. Neem gerust contact met ons op of laat je adviseren in de showroom door onze stylisten.

Sterk in design

Bij G&S zijn we sterk in design. Raakt u geïnspireerd door wat u hier ziet?

0172 - 470890

info@g-sfloordesign.nl