Houten vloeren 

Bij G&S Floor Design vind je een groot assortiment houten vloeren. Onze populairste vloer is een lamelparket, ook wel duoplank genoemd. Dit zijn gelaagde houten planken die vanaf de fabriek geolied of gelakt zijn. Verdere afwerking is dan niet meer nodig. 

Je bent welkom in onze showroom

In onze showroom in Alphen aan den Rijn ben je van harte welkom om ons aanbod vloeren te bekijken. Daar laten onze stylisten je de verschillende mogelijkheden en houtsoorten zien. Wat past er bij jullie woning en smaak? Wij adviseren je graag verder over soorten, legmethodes en afwerking.
 

Hoe wij werken

Als je bij ons een keuze maakt, komen wij eerst bij je langs voor persoonlijk advies en een voorinspectie. Daarna komt ons vakkundig team de producten bij je thuis leggen.

Vloeren zijn de basis van je interieur. Een aankoop waar je goed over nadenkt en in geadviseerd wilt worden. Vloeren zijn een essentieel onderdeel van elke woning. Vloeren creëren een onweerstaanbare stijl. Sterker nog, niet elke vloer is even geschikt voor bepaalde ruimtes. De keuze voor de juiste vloer is dus enorm belangrijk. Het aanbod is oneindig en er volgen steeds weer nieuwe kenmerkende stijlen die in een vernieuwd jasje worden gestoken om de consument te doen verleiden.

"Met de keuze voor een vloer, kies je de stijl van jouw interieur"

Een van de grootste trends van het moment is het gebruik van visgraatvloeren. Een houten vloer, PVC vloer of laminaat, we zien bij alle vloersoorten de visgraat vloer terugkomen. Deze trend is erg populair, niet geheel onbegrijpelijk, want het is een sfeervol gezicht. Daarnaast geeft het de luxe uitstraling waar je naar zoekt. Ook is het voor bijna elk budget haalbaar. De Hongaarse punt is ook een vloer die het erg goed doet. Deze lijkt op een visgraat vloer, maar het patroon is toch net anders. Als je liever gaat voor een meer industriële uitstraling, dan is er ook een vloer met betonlook. Als je budget en woning dit toelaten is een betonlook vloer zeker een mooie optie. Er is een diverse keuze tussen kleuren en soorten. 

PVC, laminaat, houten vloer, betonlook vloeren. Of ga je voor een nieuw tapijt, vinyl of marmoleum vloer? Een nieuwe vloer is het startpunt van jouw woninginrichting. Waar ga je de vloer gebruiken en hoe maak je de juiste keuze nou eigenlijk? Je goed laten adviseren, dat is belangrijk. Neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom van G&S Floor Design. 

Sterk in design

Bij G&S zijn we sterk in design. Raakt u geïnspireerd door wat u hier ziet?

0172 - 470890

info@g-sfloordesign.nl