Rolgordijnen

Het is niet alleen slim, maar ook sfeervol! Het combineren van raamdecoratie zien we veel terugkomen in deze tijd. Juist met een goede combinatie kun je jouw woonstijl nog meer sfeer geven. Rolgordijnen zijn goed te combineren, waar ze alleen nog vaak wat kil en steriel ogen, zijn ze in combinatie heel stijlvol!

Je bent welkom in onze showroom                                                                                                                                               

Het zien van een goede combinatie van raamdecoratie blijkt vaak lastig te zijn. Wat past bij elkaar en wat niet. Is dit wel de juiste keuze binnen mijn huidige interieur? Kom gerust langs in onze showroom waarin onze stylisten je meenemen in het aanbod van kwaliteitsmerken zoals Zonnelux, Luxaflex, Verosol, Blend, Inside en Velux. Je wordt geholpen de juiste keuze te maken binnen het combineren van het rolgordijn of uiteraard als je een rolgordijn los wilt aanschaffen.

Hoe wij werken                                                                                                                                                                                         

Ons vakkundig team komt vervolgens bij je langs om de juiste maten op te nemen en bij levering de rolgordijnen, jaloezieën, plissé gordijnen, duettes, shutters, horren vouwgordijnen of normale gordijnen op juiste wijze bij je thuis te monteren.

Precies de privacy die jij nodig heeft. Rolgordijnen geeft je flexibiliteit in wanneer jij opzoek bent naar privacy of naar de juiste lichtinval. Je hebt dan ook binnen rolgordijnen twee varianten: verduisterende of licht doorlatende rolgordijnen. Met een verduisterend rolgordijn verduister je een ruimte in één handomdraai. Met een licht doorlatend rolgordijn creëer je een gefilterde lichtinval.

“Combineren van het rolgordijn is écht een toevoeging”

We zien veel dat er wordt gecombineerd wordt met de raamdecoratie en de kleuren en verschillende designs hierin. De combinatie met kleuren en design kan verrassende effecten geven waar je nog niet eerder aan had gedacht. Een rolgordijn op zichzelf kan ook gekozen worden in verschillende structuren of wevingen in de stof. Dit geeft een speels karakter aan jouw interieur!

Wij kunnen je helpen met het zoeken naar de juiste combinatie. Opzoek naar andere toevoegingen aan jouw huis wat betreft raamdecoratie? Naast de praktische rolgordijnen hebben wij als G&S Floor Design nog een groter aanbod. Van gordijnenjaloezieën, shuttersplissésdubbele plissé, horren tot vouwgordijnen. Kom gerust naar onze showroom in Alphen aan den Rijn en laat je helpen door onze stylisten.

Sterk in design

Bij G&S zijn we sterk in design. Raakt u geïnspireerd door wat u hier ziet?

0172 - 470890

info@g-sfloordesign.nl