Vinyl & Marmoleum

Slijtvast, waterbestendig en makkelijk schoon te houden, de vinyl vloer is een harde kunststof vloerbedekking. Daarmee één van de meest praktische vloeren in ons aanbod binnen G&S Floor Design.

Je bent welkom in onze showroom                                                                                                                                                 

Een linoleum of marmoleum vloer? Past dit binnen jouw woning en smaak? Je bent van harte welkom in onze showroom in Alphen aan den Rijn. Samen met de stylisten nemen we het aanbod aan vinyl vloeren door om je te adviseren over de beste optie.

Hoe wij werken                                                                                                                                                                                         

Als je bij ons een keuze maakt, komen wij eerst bij je langs voor persoonlijk advies en een voorinspectie. Daarna komt ons vakkundige team de producten bij je thuis leggen.

Binnen ons aanbod van vinyl vloeren hebben wij bijvoorbeeld linoleum en marmoleum. Een linoleumvloer heeft als voornaamste bestanddeel lijnzaadolie wat wordt aangevuld met daarop kurk of houtmeel en hars op een rug van jute. Een marmoleum vloer is een ander merk hiervan, alleen in het geval van marmoleum is het een marmerachtige textuur. Wat past het beste binnen jouw huis en wat speelt in op je behoefte? Laten we dit samen doornemen in de showroom zodat je de juiste keuze maakt in ons aanbod.

“Vinyl is een modieuze vloerbedekking”

Een harde kunststof vloerbedekking. Oftewel een modieuze vloerbedekking. De huidige vinyl vloeren zijn veel luxer en mooier. De trends die je terugziet binnen vinyl zijn heel uiteenlopend van moderne industriële betonlooks tot een houten design. Met een vinyl vloer kun je in een eigentijds design je favoriete ontwerp thuis hebben liggen. De voornaamste trend binnen de vinyl vloeren is de betonlook vloer. Het geeft je vloer een strakke, moderne of robuuste betonlook zonder het gebruik van echt beton. Voor een industrieel interieur kan dit je droomvloer zijn!

De inrichting van jouw woning start bij G&S Floor Design. Neem gerust contact op met ons. Je goed laten adviseren is belangrijk, neem dan ook een kijkje in onze showroom in Alphen aan den Rijn. We kijken samen naar het aanbod die naast de vinyl vloeren bestaat uit PVC, laminaat, houten vloeren, betonlook vloeren ook beschikken we over nieuw tapijt

 

 

 

Sterk in design

Bij G&S zijn we sterk in design. Raakt u geïnspireerd door wat u hier ziet?

0172 - 470890

info@g-sfloordesign.nl