Buitenzonwering

Bij G&S Floor Design is een groot assortiment kwalitatieve zonwering voor buiten te vinden. Wij werken met het merk MySun. Zonwering zorgt voor de nodige verkoeling op warmere dagen, maar het geeft je woning ook een bepaalde uitstraling. Voor iedere woning, winkel of bedrijfspand is er een passende oplossing. Naast de keuze van een vloer en raambekleding, is de keuze voor buitenzonwering belangrijk voor de uitstraling aan de buitenzijde. G&S Floor Design heeft een ruim assortiment buitenzonwering. De gekozen zonneschermen, markiezen, screens of rolluiken monteren wij bij je thuis.

Je bent welkom in onze showroom

In onze showroom in Alphen aan den Rijn bekijk je ons aanbod zonwering voor buiten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische bediening in combinatie met sensoren. In onze showroom in Alphen aan den Rijn ben je van harte welkom om ons aanbod zonwering te bekijken. Daar informeren wij je over de verschillende soorten. Wat past er bij jullie woning en smaak? 

Hoe wij werken

Wanneer je zonwering bestelt, komen wij langs om de juiste maten op te nemen en om advies te geven voor een perfect eindresultaat. Daarna komt ons eigen vakkundig team de buitenzonwering plaatsen.  

Buitenzonwering is fijn als de zon schijnt. Maar het zet ook een bepaalde sfeer neer. Buitenzonwering moet praktisch zijn in de bediening. Je wilt dat het er mooi uit ziet en tegelijk goed werkt. Met zonwering van G&S Floor Design kies je een stijl die past bij de woning, winkel of bedrijfspand. Het aanbod zonwering verandert steeds en voor iedere consument is er iets te vinden wat goed bij hem of haar past. 

"Met de keuze voor zonwering, hou je de zon buiten en bereik je een goed klimaat binnen"

Buitenzonwering kiezen

De extreem warme zomerdagen zijn we inmiddels gewend. Hoe belangrijk goede zonwering dan is, hoeven we je niet te vertellen. Misschien heb je een nieuwe woning of is je huidige zonwering aan vervanging toe. Door de zon te weren, behoud je binnen een aangenaam klimaat. Tijdens die warme dagen is dat erg prettig. Zonwering zorgt er juist voor dat je woning niet te veel opwarmt. Met een zonnescherm maak je het binnen aangenaam koel. Ook creëer je een eigen schaduwplek op je terras in de tuin. Elektrische buitenzonwering is tegenwoordig bijna standaard. Gaat het toch plotseling regenen? Dan bedien je de buitenzonwering eenvoudig vanuit binnen. Ga je voor markiezen, dan kies je voor een wat klassiekere zonwering. Het is als een sieraad voor je gevel en bestaat uit hout of aluminium. Rolluiken geven naast bescherming tegen warmte en kou ook nog eens een extra gevoel van veiligheid tegen inbrekers. En screens zijn een wat meer moderne oplossing. Het is een vlak hangend zonnescherm en is gemaakt van glasvezel. Screens zitten aan de buitenzijde van je woning. De zonnestralen worden dus al tegengehouden voordat ze het glas raken.

Zonneschermen, markiezen, screens en rolluiken. Elke vorm van zonwering heeft eigen voordelen. Wil je weten welke buitenzonwering geschikt is voor je woning, winkel of object? Laat je goed adviseren door onze adviseurs in de showroom. Neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom van G&S Floor Design. 

Sterk in design

Bij G&S zijn we sterk in design. Raakt u geïnspireerd door wat u hier ziet?

0172 - 470890

info@g-sfloordesign.nl