Horizontale jaloezieën 

Sfeer, privacy het bepalen van de lichtinval het zijn allemaal punten die raamdecoratie kan bieden, het is bepalend wat voor keuze je maakt binnen elke ruimte. Per ruimte zal dit verschillen. Horizontale jaloezieën kunnen de raamdecoratie zijn in jouw huis die een chique stijlvolle uitstraling brengt binnen het interieur.

Je bent welkom in onze showroom                                                                                                                                                 

Horizontale jaloezieën van aluminium of juist houten jaloezieën? Of juist houttinten combineren? Er zijn vele mogelijkheden binnen de horizontale jaloezieën, van materiaalkeuze tot het combineren van stoffen. Onze stylisten staan voor je klaar! Je bent altijd welkom in onze showroom waar we samen de mogelijkheden door kunnen nemen.

Hoe werken wij                                                                                                                                                                                         

Ons vakkundig team komt vervolgens bij je langs om de juiste maten op te nemen en bij levering de jaloezieën, vouwgordijnen, rolgordijnen, plissé gordijnen of gordijnen op juiste wijze bij je thuis te monteren.

Het op maat maken bij jaloezieën is een stuk eenvoudiger. Er zijn verschillende materiaalsoorten in de afwerking mogelijk, maar de zonwering is toch de must van de jaloezieën bij de aanschaf. Het uiterlijk is niet geheel onbelangrijk, van een heel robuust en stoer effect tot smallere lamellen wat een verfijndere indruk geeft. Onze kwaliteitsmerken Zonnelux, Luxaflex, Verosol, Blend, Inside en Velux leveren het allemaal!

Jaloezieën zijn functioneel in elke kamer, zo ook de badkamer”

Een trend die binnen de jaloezieën veel speelt, is het gebruik van houten jaloezieën. Dit zien we vaak terug in landelijke interieurs. Waarom de houten jaloezieën tegenwoordig voor velen de voorkeur genieten is vanwege de stijlvolle, warme en zachte uitstraling. Niet alleen perfect passend binnen een landelijk interieur, maar het kan ook extra warmte toevoegen aan een moderne ruimte.

Opzoek naar andere toevoegingen aan jouw huis wat betreft raamdecoratie? Naast de horizontale jaloezieën hebben wij als G&S Floor Design nog een groter aanbod. Van gordijnenrolgordijnenshuttersplissésdubbele plissé, horren tot vouwgordijnen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Alphen aan den Rijn. Wij staan altijd klaar om je het beste advies te geven voor uw interieur!

Sterk in design

Bij G&S zijn we sterk in design. Raakt u geïnspireerd door wat u hier ziet?

0172 - 470890

info@g-sfloordesign.nl