PVC vloeren

Bij G&S Floor Design vind je een groot assortiment PVC vloeren. In ons assortiment vind je alle soorten PVC vloeren die je maar wilt. Dit kunnen vloeren zijn met een PVC visgraat uitstraling, PVC tegelvloeren met een luxe uitstraling of een PVC vloer met een eigen, unieke stijl. 

Je bent welkom in onze showroom                                                                                                                                                 

De populariteit rondom de PVC vloeren is de laatste tijd enorm gestegen. De vloeren zijn in veel verschillende formaten, designs, prijsklassen en merken te vinden bij ons. Zo werken wij bijvoorbeeld met kwaliteitsmerken zoals Moduleo, Quickstep Ambiant, Douwes Dekker, Montinique en Designflooring. Daarom ben jij van harte welkom in onze showroom in Alphen aan den Rijn om ons aanbod vloeren te bekijken. Hier kunnen onze stylisten je helpen om de beste keuze te maken.

Hoe wij werken                                                                                                                                                                                         

Als je bij ons een keuze maakt, komen wij eerst bij je langs voor persoonlijk advies en een voorinspectie. Daarna komt ons vakkundige team de producten bij je thuis leggen.

Een vloer koop je niet vaak in je leven en deze keuze is niet makkelijk, dat snappen wij als G&S Floor Design. Welke vloer past het best in welke woning. De keuze voor je vloer is enorm belangrijk, de vloer is toch de blikvanger van de woning. In een oneindig aanbod met vele stijlen is het belangrijk dat je goed nadenkt en geadviseerd wordt in het maken van deze keuze.

“PVC vloeren zijn tegenwoordig bijna onmisbaar geworden in huizen en kantoren”

Niet gek dat PVC vloeren steeds vaker worden gelegd. De voordelen van de PVC vloer zijn belangrijk in de keuze voor deze vloer. Het is een ijzersterke, onderhoudsvriendelijke vloer met een hoge slijtvastheid. Het feit dat de designs van de PVC vloeren steeds realistischer worden is terug te zien in de trends rondom de vloeren. Een keuze voor een luxe uitstraling in jouw huis met de PVC tegelvloeren brengt je bijna de uitstraling van een echte natuursteen. Tevens zijn de vloeren waterbestendig en heeft het een aangenaam loopgeluid, want deze vloer maakt weinig geluid. Ga samen aan de slag me de stylisten en laat precies die smaak waar jij naar opzoek bent terugkomen in de vloer.

Toch geen PVC of liever een houten vloer, laminaat, betonlook vloeren. Of ga je toch voor een nieuw tapijt, vinyl of marmoleum vloer? Een nieuwe vloer is de blikvanger van jouw huis en het startpunt binnen jouw interieur. Je goed laten adviseren in deze keuze, dat is belangrijk. Daarom staan wij als, G&S Floor Design, altijd klaar om samen tot de juiste keuze voor jouw nieuwe vloer te komen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom.

Sterk in design

Bij G&S zijn we sterk in design. Raakt u geïnspireerd door wat u hier ziet?

0172 - 470890

info@g-sfloordesign.nl