Shutters

We horen het vaak, de verwarring tussen shutters en houten jaloezieën. Iets wat te begrijpen valt, beiden zijn namelijk een raamdecoratie bestaand uit hout. Hoewel het oog het niet laat blijken zijn het echt andere producten. Shutters zijn panelen met houten latjes, deze kan je opzij openen, precies zoals bij een luik.

Je bent welkom in onze showroom                                                                                                                                                 

Het verschil in het echt ervaren in plaats van op een foto? Dat kan altijd, kom gerust langs in onze showroom en wij laten je het verschil zien tussen houten jaloezieën en shutters. Samen met de stylisten kan je ingaan op de voor- en nadelen. Dit allen binnen het assortiment van kwaliteitsmerken zoals Zonnelux, Luxaflex, Verosol, Blend, Inside en Velux.

Hoe werken wij                                                                                                                                                                                         

Ons vakkundig team komt vervolgens bij je langs om de juiste maten op te nemen en bij levering de shutters, rolgordijnen, jaloezieën, plissé gordijnen, duettes, vouwgordijnen of normale gordijnen op juiste wijze bij je thuis te monteren.

Shutters, een hele stijlvolle optie binnen de keuze voor jouw raamdecoratie. Met shutters kan je naar een uniek design opzoek gaan. Naast de authentieke stijl die het toevoegt aan het interieur is het ook praktisch. Lichtinval en toch privacy, je hebt het beide met deze optie. Ook zijn ze bijna overal toe te passen in je huis, van badkamer tot woonkamer.

“Je hebt wat bijzonders in huis met shutters”

Oorspronkelijk bedoelt om het raam volledig af te kunnen sluiten, zijn de shutters de trend van nu op het gebied van raamdecoratie. Het is dé sfeervolle blikvanger van het huis. Veel mensen omschrijven shutters dan ook als iets bijzonders in het interieur. Een toevoeging die dus misschien wel helemaal binnen jouw wensen en interieur valt.

Opzoek naar andere toevoegingen aan jouw huis wat betreft raamdecoratie? Naast de praktische shutters hebben wij als G&S Floor Design nog een groter aanbod. Van gordijnenjaloezieënrolgordijnen, horrenplissésdubbele plissé tot vouwgordijnen. Binnen het aanbod van G&S Floor Design is dit allemaal terug te vinden. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Sterk in design

Bij G&S zijn we sterk in design. Raakt u geïnspireerd door wat u hier ziet?

0172 - 470890

info@g-sfloordesign.nl