Laminaat

Bij G&S Floor Design vind je een groot assortiment laminaat. Van verschillende kleuren tot aan verschil in textuur. De toplaag van het laminaat is altijd van dikke kunststof, daarop vindt men een zogenoemde “fotoprint” die de plank het design geeft wat jij wilt.

Je bent welkom in onze showroom                                                                                                                                                 

Binnen het design van de kunststof laag op het laminaat zijn veel mogelijkheden. Wat past er nou het beste binnen jouw woning? Maak samen met onze stylisten een keuze binnen ons aanbod voor jouw huis. Wij adviseren je graag! Neem gerust een kijkje in onze showroom in Alphen aan den Rijn waar we je ook verder kunnen helpen wat betreft het leggen en de afwerking van de vloer.

Hoe wij werken                                                                                                                                                                                         

Als je bij ons een keuze maakt, komen wij eerst bij je langs voor persoonlijk advies en een voorinspectie. Daarna komt ons vakkundig team de producten bij je thuis leggen.

Het is een aankoop waar goed over nagedacht moet worden. De keuze van de vloer is essentieel in het verder vormgeven van het huis. Het aanbod is breed, je kunt precies het gene kiezen wat binnen jouw huis en stijl past. Onze stylisten helpen je in de keuze binnen het aanbod van kwalitatieve merken zoals Quickstep, Ambiant, Hardeveld, Douwes Dekker en Montinique. Wij helpen je in het zoeken naar het juiste soort, kwaliteit en dit binnen de u beoogde prijsklasse.

“Niet van hout te onderscheiden en bijzonder onderhoudsvriendelijk”

Laminaat vloeren zijn nauwelijks te onderscheiden van echte houten vloeren en parketvloeren. Wat het laminaat nog aantrekkelijker maakt is de onderhoudsvriendelijkheid.

Dit komt omdat het laminaat is opgebouwd uit een aantal lagen waaronder een dikke kunststof bovenlaag, wat makkelijker is af te nemen en wat de vloer slijtvaster maakt. Waar het onderhoud makkelijker is, heb je met laminaat ook een goedkopere versie voor een vloer met hetzelfde design en look die je voor ogen heeft. Zo geeft een gerookt eiken laminaat jouw vloer een echte uitstraling en blijft de houtnerf nog steeds zichtbaar. Iets wat precies bij je past als je 100% voor de charme van het hout gaat. Een trend die veel mensen aanspreekt omdat het past bij vrijwel ieder interieur.

Toch geen laminaat, maar een echte houten vloer, betonlook vloeren of misschien wel PVC? Of ga je voor een nieuw tapijt, marmoleum vloer of vinyl? Een groot aanbod is erin vloeren en zorg dat u zich goed laat adviseren. Het is belangrijk dat je precies het design vindt dat in jouw huis past. Neem gerust contact op of neem een kijkje in de showroom van G&S Floor Design.

 

Sterk in design

Bij G&S zijn we sterk in design. Raakt u geïnspireerd door wat u hier ziet?

0172 - 470890

info@g-sfloordesign.nl