Horren

Horren zijn de oplossing voor een mooie zomerdag met de deuren en ramen open zonder dat het huis vol zit met insecten. Een praktische oplossing is het dus zeker, met de juiste hor voor elk raam en deur zorg je ervoor dat de insecten buiten blijven en het huis goed kan ventileren.

Je bent welkom in onze showroom                                                                                                                                                 

Het kiezen van de juiste horren gaat over maatwerk, de maten van de desbetreffende ramen en deuren waar je de horren wilt hebben zijn hiervoor nodig. Neem gerust contact met ons op over het doorgeven van de maten of kom zelf langs bij G&S Floor Design waar we het samen kunnen doornemen. Hier kunnen we een kijkje nemen in het assortiment van kwaliteitsmerken zoals Zonnelux, Luxaflex, Verosol, Blend, Inside en Velux.

Hoe werken wij                                                                                                                                                                                         

Ons vakkundig team komt vervolgens bij je langs om de juiste maten op te nemen en bij levering de horren, rolgordijnen, lamellen, jaloezieën, plissé gordijnen, duettes, shutters, vouwgordijnen of normale gordijnen op juiste wijze bij je thuis te monteren.

De maten zijn zoals gezegd essentieel voor een perfecte aansluiting op uw deur of raam. Maar het horrengaas heeft ook zijn mogelijkheden. Zo kan je dit af stemmen voor de behoefte die bij jouw in huis nodig is. Ze kan je kiezen voor dikker en sterker horrengaas, dit is veelvoorkomend bij mensen met huisdieren. Ga je meer voor het tegenhouden van insecten en wil je nog wel de lichtinval behouden, dan kun je uiteraard ook voor extra transparant horrengaas kiezen.

“Horren zijn er voor deuren, maar zeker ook voor ramen”

Praktische optie binnen ons aanbod van raamdecoratie. We zien het steeds vaker terug dat mensen voor deze toevoeging kiezen ook met namen als het gezinnen betreft met een huisdier, maar ook voor de kinderen.

Opzoek naar andere toevoegingen aan jouw huis wat betreft raamdecoratie? Naast de praktische horren hebben wij als G&S Floor Design nog een groter aanbod. Van gordijnenjaloezieënrolgordijnenshuttersplissésdubbele plissé tot vouwgordijnen.

Sterk in design

Bij G&S zijn we sterk in design. Raakt u geïnspireerd door wat u hier ziet?

0172 - 470890

info@g-sfloordesign.nl