Vouwgordijnen

Raamdecoratie is het gene waar je de sfeer in huis creëert. Het bepalen van het daglicht in huis brengt zo’n verschil in warmte en uitstraling aan. Met de vouwgordijnen kan je hier ook een hoop in doen. Je kan het meer isoleren of juist verduisterend laten maken, waar je maar naar op zoek bent.

Je bent welkom in onze showroom                                                                                                                                               

Vouwgordijnen laat de ruimte groter ogen. Het neemt minder ruimte in dan bijvoorbeeld gordijnen. Het is niet alleen ruimte bepalender, maar ook praktischer. Je kan zelf bepalen welk deel van het raam je wilt bedekken, handig toch? Binnen het assortiment van de kwaliteitsmerken Zonnelux, Luxaflex, Verosol, Blend, Inside en Velux kan je uit vele stoffen kiezen. Je bent altijd van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom voor wat binnen je interieur past.

Hoe werken wij                                                                                                                                                                                                           

Ons vakkundig team komt vervolgens bij je langs om de juiste maten op te nemen en bij levering de vouwgordijnen, jaloezieën, rolgordijnen, plissé gordijnen, duettes, shutters,horren of normale gordijnen op juiste wijze bij je thuis te monteren.

Naast de velen kleuren, stoffen en designs kan je ook alle kanten op met vouwgordijnen. Is het de woonkamer, badkamer, keuken, slaapkamer of toch op kantoor? Met de vouwgordijnen is het allemaal mogelijk. Je kan precies bepalen op welke stand ze gezet moeten worden en dus de controle hebben over de lichtinval binnen die desbetreffende ruimte.

“Vouwgordijnen passen overal”

Ook met de vouwgordijnen zien we opvallende keuzes qua kleur of stof of de combinaties daarvan. We zien de laatste tijd veel mensen voor strepen in hun vouwgordijnen kiezen. Een wat drukkere uitstraling die zijn plek inneemt in het interieur.

Opzoek naar andere toevoegingen aan jouw huis wat betreft raamdecoratie? Naast de vouwgordijnen hebben wij als G&S Floor Design nog een groter aanbod. Van gordijnenjaloezieënrolgordijnenshuttersplissésdubbele plissé tot horren.

Sterk in design

Bij G&S zijn we sterk in design. Raakt u geïnspireerd door wat u hier ziet?

0172 - 470890

info@g-sfloordesign.nl