Plissé en Duette

Plissé gordijnen en duettes, ze lijken precies op elkaar. Dit maakt de keuze des te moeilijker want er zijn wel degelijk verschillen in de voordelen, mogelijkheden en het onderhoud. Belangrijk is om hier de juiste keuze in te maken.

Je bent welkom in onze showroom                                                                                                                                                 

De kwaliteitsmerken Zonnelux, Luxaflex, Verosol, Blend, Inside en Velux zijn belangrijke leveranciers binnen ons assortiment. Ook hier is er een grote keuze aan stof, kleur en design. Het is belangrijk om de keuze goed te baseren op de verschillen tussen plissé en duette omdat de uitstraling hetzelfde is. U kunt gerust contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom in Alphen aan den Rijn zodat we je hiermee kunnen helpen.

Hoe werken wij                                                                                                                                                                                         

Ons vakkundig team komt vervolgens bij je langs om de juiste maten op te nemen en bij levering de plissé gordijnen, duettes, jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, shutters, horren of normale gordijnen op juiste wijze bij je thuis te monteren.

Een plissé is uitermate geschikt voor een keuken of woonkamer. Dit omdat het gordijn je de keuze biedt om een stof te kiezen in verschil van transparante. Het zicht blijft behouden, maar het raam is wel stijlvol bedekt. Een mooi te combineren variant met bijvoorbeeld overgordijnen. Bij een duette wordt alleen het systeem weggewerkt, waar dit bij de plissé gordijnen nog zichtbaar is aan de koordjes. Wil jij een verduisterend product binnen uw raamdecoratie, kies dan voor de duette, door het wegwerken van het systeem komt er minder licht naar binnen.

“Het top-down systeem is razend populair”

De dessins van de plissés zijn strak en stijlvol en erg gebruiksvriendelijk. Het bestaat uit één laagje stof, dit vouwt zich als een harmonica op wanneer het wordt opgetrokken. De duettes zijn nog strakker, de systemen die zijn weggewerkt zorgen voor een strakker model. Beide zijn ook leverbaar in een top-downmodel. Dit model geeft je de vrijheid om zelf te bepalen waar jij lichtinval wilt. Het schuift zoals het zelf al zegt van boven naar beneden.

Niet overtuigd van de plissé gordijnen of duettes? Neem een kijkje in ons overige aanbod in raamdecoratie. Wij hebben het aanbod wat altijd antwoord heeft op je vraag! Gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen, shutters, vouwgordijnen en horren. G&S Floor Design is de oplossing naar een stijlvolle raamdecoratie.

Sterk in design

Bij G&S zijn we sterk in design. Raakt u geïnspireerd door wat u hier ziet?

0172 - 470890

info@g-sfloordesign.nl