• grijs_tapijt
  • paars2_tapijt
  • kantoor_tapiijt
  • tapijt
  • paars_tapijt
home > tapijt

Tapijt


Tapijt is een vloerbedekking van textiel die kamerbreed is, meestal vier meter breed, en daardoor in één keer de vloer bedekt. Wanneer u vloerbedekking gaat kopen, heeft u een groot aanbod van kleuren en dessins. U vindt altijd wel een passend tapijt dat aansluit bij de sfeer die u in uw woning wilt creëren.

Tapijt is geluiddempend, doordat tapijtvezels geluid niet weerkaatsen, maar het in zich opnemen. Daarnaast isoleert het warmte, is het slijtvast en filtert het fijne deeltjes uit de lucht, waardoor er een schonere lucht in huis is dan bij harde vloeren. Hoe dikker het tapijt, des te groter het effect. Genoeg redenen om te kiezen voor tapijt.

U bent van harte welkom om ons aanbod tapijt te komen bekijken in onze showroom in Alphen aan den Rijn. Daar kunnen wij u informeren over de verschillende vloerbedekkingen, ondertapijt en de legmethoden.

Het leggen van vloerbedekking is secuur werk. Indien het leggen van de vloerbedekking goed uitgevoerd is, gaat het tapijt langer mee en is de isolerende en geluiddempende werking veel beter. Ons eigen vakkundige team komt bij u de vloerbedekking leggen.
Contact info
G&S Floor Design
Europalaan 28-30
2408 BG Alphen aan den Rijn
: 0172 – 470 890
Openingstijden
: 9:30 - 17:30 uur
: 9:30 - 17:30 uur
: 9:30 - 17:30 uur
: 9:30 - 17:30 uur
: 9:30 - 16:30 uur
Zondag en maandag gesloten